Címlap
Címlap

TUDÁS Expó: találkozzunk ismét a Mobilis Házban, 2017. november 11-én!

A sikeres első TUDÁS Expó nyomán a TUDÁS projekt újabb évadjában is megrendezzük a TUDÁS szakkörök találkokzóját. A helyszín ismét Győr, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ.

A TUDÁS Expón a kiválasztott 20 TUDÁS szakkör interaktív, látványos bemutatkozásán túl, felnőttmegőrző programként pedagógus-továbbképzésen illetve interaktív beszélgetéseken vehetnek részt az érdeklődők.

Az idei TUDÁS Expó mottója: Fenntartható egészség. A szakkörök ezen téma köré építik fel bemutatóikat, míg a tanár-továbbképző program a KUTOSZ Rounder Sense of Purpose: Céltudatosabban a fenntarthatóságra nevelésért projektjének alapján, a fenntarthatósággal kapcsolatos nevelői kompetenciák fejlesztésére épül, helyben elvégzett rövid gyakorlatokon keresztül. Az interaktív beszélgetésen (fiatal tudósok és műszaki-természettudományos területen dolgozó szakemberek segítségével) azt járjuk körül, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeresnek érezze magát a műszaki-természettudományos pályákon.

A TUDÁS Expóval kapcsolatos híreket folyamatosan bővítjük honlapunkon, a TUDÁS projekt oldalán, illetve Facebook oldalunkon is.

TUDÁS Expó: találkozzunk ismét a Mobilis Házban, 2017. november 11-én!
// impresszum // kapcsolat