Címlap
Címlap

Hírek

Játékpedagógiai műhely

Indítsuk együtt, játszva a tanévet!

A helyszín: Kubik coworking (1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6.), link: https://kubikcoworking.hu/

Az időpontok: 2019. augusztus 24. szombat 09.30 – 14.30
vagy
2019. augusztus 31. szombat 09.30 – 14.30
A képzést vezeti: Hartyándi Mátyás

Tudnivalók:
• Mindkét alkalom azonos formában és azonos tartalommal zajlik.
• A műhelyen való részvétel semmilyen előismeretet vagy eszközt nem igényel.
• A műhely során szendvicsebédet biztosítunk a résztvevők számára.
• A nem akkreditált pedagógusképzés elvégzéséről oklevelet adunk.

Gábor Dénes-díj 2019

A NOVOFER Alapítvány - szakmai-erkölcsi támogatói között tudva az innovációért felelős szervezetek vezetőit - idén is meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását. A Díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

A Pályára állítunk! sorozat harmadik webináriumi előadása: 2018. június 6-án

A KUTOSZ az EFOP-3.4.4. pályázat konzorciumi partnereként webináriumi sorozatot indít, melynek célja a középiskolások matematikai, műszaki és természettudományos területekre történő pályaorientációs felkészítése. A webináriumi sorozatban 2017 decembere és 2020 márciusa között, 10 alkalommal (negyedévente egyszer) kerül sor webináriumi előadásokra.

Harmadik előadónk Sikó Dezső, aki a napelemek nagyfrekvenciás mágneses térrel való gerjesztéséről beszél, és ezen keresztül egy kutató diákok, kutató tanár és egyetemi oktatók együttműködésén alapuló közös tanulási kalandról számol be.

"Pályára állítunk!" webináriumi sorozat indul 2017 novemberében

A KUTOSZ az EFOP-3.4.4. pályázat konzorciumi partnereként webináriumi sorozatot indít, melynek célja a középiskolások matematikai, műszaki és természettudományos területekre történő pályaorientációs felkészítése. A webináriumi sorozatban 2017 novembere és 2020 márciusa között, 10 alkalommal (negyedévente egyszer) kerül sor webináriumi előadásokra.

Új projektben a KUTOSZ: Urban Science

A Kutató Tanárok Országos Szövetsége is tagja volt annak a konzorciumnak, amely sikeresen pályázott az Erasmus+ programban a fenntarthatóságra nevelés városi lehetőségeit felső tagozaton és középiskolákban (12-16 éves korosztály körében) vizsgáló Urban Science projekt támogatására.

// impresszum // kapcsolat