Címlap
Címlap

Tehetségek felismerése és segítése óvodás kortól felnőtt korig

A KUTOSZ büszkén vallja, hogy a kutató tanárok közös vonása, hogy eredményesen foglalkoznak tehetségsegítéssel, tehetségfelismeréssel. Ebből kapunk ízelítőt, ötleteket, tippeket és tanácsokat, egymástól, sikeres tagjainktól Szövetségünk következő konferenciáján, melyre Budapesten, 2013. január 26-án szombaton,  10-16 óra között kerül sor.

Az "Egymástól tanulunk" konferenciák sorozatában Szövetségünk tagjai mutatják be legfrissebb eredményeiket, amelyeket a kutatás vagy a fejlesztő munka területéről hoznak. Konferenciáink címe ahhoz  nyújt vezérfonalat, hogy a legkülönfélébb területekről érkező szakemberek közös témát találjanak. Idén ez a tehetségek felismerése és segítése, mely minden életkorban, minden oktatási intézményben fontos feladata a pedagógusoknak.

A novemberi konferenciára már jelentkezetteknek, minden előadónknak és már regisztrált érdeklődő kollégánknak ezúton is köszönjük készülését és a novemberi konferencia januárra halasztásáról szóló döntésünkkel kapcsolatos megértő türelmét. A konferencia pontos helyszínével kapcsolatosan hamarosan pontos részleteket teszük közzé.

A konferencia címe: Tehetségek felismerése és segítése óvodás kortól felnőtt korig

A konferencián a témához kapcsolódó 10-15 perces előadások hangoznak el, amelyet rövid vita követ. Az előadásokhoz a helyszínen projektort és laptopot biztosítunk.

 Jelentkezni lehet a főoldalról letölthető jelentkezési lapon, melyet az alabert.kuttanar@gmail.com e-mail címre kell elküldeni.
 
A jelentkezési lapon kérjük, jelölje, ha előadással készül és adja meg annak rövid, legfejlebb 2000 karakter terjedelmű összefoglalóját.
 
Jelentkezési határidő: 2012. január 15. kedd
Tehetségek felismerése és segítése óvodás kortól felnőtt korig
// impresszum // kapcsolat