Címlap
Címlap

Események

A KUTOSZ a budapesti Scientix-en

2015. március 30-31-én rendezte meg a Scientix magyarországi képviseletében az Educatio Budapesten a magyarországi Scientix konferenciát, több mint 200 természettudományos és műszaki tárgyakat tanító pedagógus, valamint műszaki és tudományos területen dolgozó szakemberek részvételével. A rangos szakmai eseményen a KUTOSZ is képviseltette magát.

Pénteken a délelőtti plenáris előadók sorában Nyerkiné Alabert Zsuzsanna mutatta be a KUTOSZ nemzetközi tevékenységét, köztük kiemelten az Ark of Inquiry projektet.

A KUTOSZ Hollandiában

Szövetségünk a május 13-15-én, Kerkrade-ban tartott CoDeS konferencián képviseltette magát. Helyszíne a középkorban épült Rolduc Apátság volt, mely különleges hangulatával nagy hatást tett a résztvevőkre. (http://www.rolduc.com/)

CoDeS munkakonferencia Bécsben

A Kutató Tanárok Országos Szövetsége május 1-3 között a CoDeS (Collaboration of Communities and Schools for Sustainable Development) bécsi konferenciáján képviselte magát. A CoDeS Comeniues Hálózat hároméves együttműködésének keretében zajló első nyilvános rendezvény középpontjában az összegyűjtött jó gyakorlatok és az ezek alapján előzetesen elkészített poszterek bemutatása állt.

// impresszum // kapcsolat